Прес-кімната

Прес-служба

Amnesty International в Україні регулярно сповіщає представників українських засобів масової інформації про нові доповіді організації, відрядження місій, заяви та прес-релізи. Журналісти можуть отримати матеріали, відповіді на запити та узгодити інтерв'ю, зв'язавшись з прес-службою.
матеріали для преси
Презентація доповіді “Крим у пітьмі: придушення незгоди”
Кримськотатарська спільнота систематично переслідується російською владою після окупації та, здійсненої в порушення міжнародного права, анексії Криму Російською Федерацією в 2014 році, зазначається у новій доповіді Amnesty International, опублікованій сьогодні. У доповідім Крим у пітьмі: придушення
(Київ) Прес-конференція Amnesty International. Презентація нової доповіді “Крим у пітьмі: придушення незгоди”
З моменту окупації і анексії Криму Росією, в лютому-березні 2014 року, члени кримськотатарської громади, а також ті, на півострові, хто висловлював проукраїнські погляди, були піддані переслідуванням і залякуванням. Будь-які прояви інакомислення жорстоко придушувались через кримінальні переслідуванн
доповіді
Презентація доповіді “Крим у пітьмі: придушення незгоди”
Порушення прав людини у вашому споживчому кошику
Ben & Jerry’s, Colgate, Dove, Pantene та KitKat – це лише деякі з тисячі популярних брендів, що використовують пальмову олію. Але ж звідки вона береться? На пальмову олію існує величезний попит через її використання серед широкого асортименту основних продуктів, починаючи з морозива та шоколаду
прес-релізи
Російським законодавцям слід відмовитись від декриміналізації домашнього насилля
Перед другим розглядом Держаною Думою РФ законопроекту з декриміналізації певних форм домашнього насилля, Анна Кірей, заступник Amnesty International з питань проведення кампаній в Євразії та Росії, в
Відкриття вуличної фотовиставки Еміне Зіятдінової «За кордон»
“За кордон” — спільний проект Amnesty International в Україні та незалежних кураторок Лізавети Герман і Марії Ланько, організований з підтримкою МЗС України. Виставка спрямована на привернення суспіль
Заява: Національна поліція повинна негайно та ефективно розслідувати погрози на адресу громадських активістів та активісток, які підтримують ЛГБТКІ рух в Україні
15 листопада, близько 6 вечора, низка громадських активістів та активісток отримали погрози від групи людей, що називають себе членами Національного спротиву. Відповідне повідомлення було опубліковане
Неформальна дискусія «Центральна Азія: традиції, політика, права людини»
Чи носять жінки у Киргизстані  паранджу? Що насправді думають мешканки та мешканці Узбекистану  про свого померлого президента Карімова? Як живеться  ЛГБТКІ-спільноті  у Казахстані? Як організувати ву
Доповідь «Тебе не існує. Свавільні затримання, насильницькі зникнення та тортури на сході України»
Катування та таємне тримання цивільних осіб під вартою практикується обома сторонами збройного конфлікту на сході України Київ, 21 липня 2016 року. Як представники української влади, так і проросійськ
мультимедіа
  • Звіт про діяльність за 2013/2014 роки
  • ІНФОГРАФІКА: Ставлення українців до катувань
  • ВІДЕО: Порушення прав людини в окупованому Криму
  • Інфографіка: Річна доповідь 2014/15
  • ВІДЕО: Річний звіт Amnesty International
  • ВІДЕО: Кровопролиття цивільного населення під час невибіркових обстрілів на сході України
  • ФОТО: Публічна акція до річниці протестів на Банковій
  • ВІДЕО: Презентація доповіді «Позасудові страти під час конфлікту в східній Україні»
  • Фото з прес-брифінгу «Позасудові страти під час конфлікту на сході України»
  • Тетяна Мазур на Шустер-Live: Безкарність стимулює нові порушення прав людини.
  • Фото з акції на підтримку громадянського суспільства Росії
  • ВІДЕО: Викрадення і тортури на сході України