Вакансії

Вакансія: Спеціаліст(ка) з роботи в соціальних мережах

Amnesty International в Україні оголошує пошук спеціалістки(-а) з роботи в соціальних мережах. Успішною(-ним) буде кандидат(-ка) з відповідною освітою (PR, маркетинг, журналістика або суміжні дисципліни), здатна(-ий) стратегічно мислити, працювати у команді та адмініструвати роботу. Мотивована(-ий) діяти заради дотримання прав людини, поділяє місію та цінності Amnesty International.

Вимоги до кандидатів(ок):

• Розуміння принципів та методів роботи Amnesty International;
  • Знання англійської мови на рівні B2-С2;
  • Глибоке розуміння стандартів у сфері прав людини та готовність вчитись і розвиватись;
  • Досконале володіння українською та російською мовами;
  • Досвід адміністрування груп/профілів організацій чи проектів у Facebook, Twitter, Vkontakte, Instagram, YouTube та інше;
  • Навички роботи з візуальними та відео-редакторами

Завдання:

• Участь у розробці щомісячних комунікаційних планів;
  • Розробка та виконання власних міні-проектів у соціальних мережах;
  • Робота над збільшенням аудиторії організації;
  • Спілкування з прихильниками організації у соціальних мережах;
  • Пошук та підготовка (переклад) матеріалів і їх поширення у соціальних мережах;
  • Ініціювання/допомога у створенні аудіовізуальних матеріалів;
  • Участь та висвітлення публічних заходів Amnesty International;
  • Адміністрування веб-сайту (WordPress);
  • Ведення подій та опитувань від імені організації;
  • Підготовка внутрішньої та зовнішьої звітності.

Умови надання послуг:

• Кандидат(-ка) має бути зареєстрованою(-им) як ФОП з відповідними видами діяльності, або бути готовою(-им) до реєстрації. Послуги надаються відповідно до договору про надання послуг (виконання робіт).
  • Оплата здійснюється на підставі актів виконаних робіт щомісяця. Сума оплати визначається за результатами співбесіди.
  • Повна зайнятість в офісі Amnesty International в Україні, який знаходиться у м. Київ

ЗАЯВКА:

Будь ласка, надішліть свій супровідний лист (тема листа: SMM OFFICER) з описом вашого досвіду, навичок, мотивації і ваше резюме (без фото) на info@amnesty.org.ua. Заявка і резюме повинні бути англійською або українською мовою. Супровідні листи, які не пояснюють, яким чином ви відповідаєте вимогам до кандидатів, або подані не українською або англійською мовою, розглядатись не будуть.

Кінцевий термін подачі заявки: 20 квітня 2017 року

Твердження рівності:
Amnesty International є однією з найбільших правозахисних незалежних та неупереджених громадських організацій, яка налічує понад 7 млн. членів та прихильників в більш як 150 країнах світу. Amnesty International як роботодавець надає рівні можливості щодо працевлаштування. Ми прагнемо підтримувати та поширювати розмаїття та рівність серед своїх працівниць та працівників.