Вакансії

• Тривалість: 2 роки
  • Робочий час: 35 год

ПРО РОЛЬ:

Amnesty International (AI) шукає дослідника для роботи в рамках Міжнародного секретаріату з метою проведення дослідницької діяльності в Україні, Білорусі та Молдові. Працюючи в якості співробітника Регіонального офісу в Європі і Центральній Азії з місцеперебуванням в Києві, Ви будете моніторити, досліджувати і аналізувати політичні, соціальні, економічні та правові зміни, що призводять до порушень прав людини та впливають на весь спектр прав людини в цих країнах.

ПРО ВАС:

Від Вас вимагаються практичний досвід дослідницької діяльності, безпосередній досвід роботи або проведення наукових досліджень в регіоні, відмінне розуміння прав людини і об’єктивне судження. Вам також потрібно мати досвід аналізу складних політичних і соціальних ситуацій, взяття інтерв’ю для отримання інформації та узагальнення наукової інформації в короткій і доступній формі, а також написання текстів для різних аудиторій.

Окрім володіння знаннями про регіон та країни, в яких ви спеціалізуватиметесь,  Вам знадобиться розуміння культури регіону, неупередженість, уміння стратегічно мислити і досвід роботи в команді. Потрібно буде вміти ефективно підтримувати тісний зв’язок з іншими організаціями та представляти AI перед урядами і ЗМІ. Ви маєте вільно володіти англійською і російською мовами. Відмінні письмові навички є необхідними.

ПРО НАС:

Amnesty International – це всесвітній рух, що об’єднує понад 7 мільйонів людей, які ведуть боротьбу за світ, у якому права людини є доступними для всіх без винятку. Ми осягаємо майже всі країни світу і маємо:

• більше 2 мільйонів членів і прихильників, які ведуть вперед нашу боротьбу за права
  • понад 5 мільйонів активістів, які підсилюють наші заклики до справедливості

Наша мета проста: покласти край порушенням прав людини. Незалежні, міжнародні та впливові, ми виступаємо за правосуддя, справедливість, свободу і правду там, де у них відмовляють. І незалежно від того, чинимо ми тиск через впливові дослідження, через пряме лобіювання, проведення масових демонстрацій або онлайн-кампаній, ми всі натхненні надією на кращий світ. Той, в якому дотримуватимуться і захищатимуть права людини всі й усюди.

В Amnesty International ми захоплені тим, чим займаємося, і пишаємося досягненнями нашого руху. Щоб компенсувати своїм співробітникам за виконану ними прекрасну роботу, ми забезпечуємо їх привабливою та конкурентоспроможною в галузі зарплатою разом з пакетом пільг, високим рівнем залученості та участі і можливостями до підвищення потенціалу.

Пільги включають в себе 37 днів щорічної відпустки (включаючи державні свята), пенсійне забезпечення, програми допомоги працівникам, страхування життя і багато інших переваг, розроблених, щоб відповідати Вашому власному способу життя. І все це в професійному, захоплюючому середовищі.

Щоб дізнатись деталі вакансії та залишити заявку перейдіть за посиланням

Шукаємо SMM-спеціалістку(-а)
08.09.2016