Заходи

Тренінг тренерок/ів з прав людини: 29-30 квітня у Києві

З 29 по 30 квітня у м. Києві запрошуємо учасників/учасниць з усієї України на професійний тренінг з поглиблення знань у галузі прав людини і навчання новим технікам і методикам ведення тренінгів, семінарів та лекцій для майбутніх тренерок/тренерів з прав людини.

У рамках цього тренінгу ми будемо навчатися тому, як практично використовувати власний досвід для того, щоб подавати нову інформацію креативно та доступно, щоб тренінги з прав людини не перетворювалися в набір стандартних вправ, енерджайзерів та айсбрейкерів, а навпаки надихали учасниць та учасників на поглиблене вивчення питань з сфери прав людини та діяльність у цій сфері.

Обов’язкова анкета для участі у тренінгу: https://goo.gl/kJKTuw

Дедлайн заповнення анкети: 17 квітня (включно)

Тематика заходу включає дослідження теоретичних складових та методологічних спосіб (методів) подачі інформації – тренінгів, семінарів, уроків, які стосуються таких тематик:
– свобода від катувань та інших форм жорстокого поводження і покарання;
– свобода слова;
– права жінок;
– права ЛГБТКІ
– права секс-робітниць
Організатор залишає за собою право змінити тематичне наповнення заходу.

Сертифікація учасників заходу
Amnesty International в Україні покладає великі сподівання на майбутню ефективну діяльність учасниць та учасників тренінгу, а тому з задоволенням видасть сертифікат уповноваженої/уповноваженого тренерки/тренера з прав людини, який надає право участі у подальших тренінгах, а також право представляти Amnesty International в Україні в освітніх заходах, які проводитимуться за ініціативи та/або участі Amnesty International в Україні.

Умовами отримання такого сертифікату, окрім власне проходження тренінгу, є проведення власними силами 2-3 освітніх заходів у Вашому місті (смт, селі, регіоні). Під освітнім заходом розуміється проведення уроку у школі (колледжі/університеті), запланована лекція (виступ) у публічному місці, тренінг тощо.

Зі свого боку Amnesty International в Україні готова організаційно сприяти проведенню Ваших освітніх заходів.

Тренінг для тренерок/ів з прав людини: 3-4 червня, м. Київ
15.05.2017