ПРЕС-АНОНС: Прес-конференція Amnesty International та Human Rights Watch

Прес-конференція Amnesty International та Human Rights Watch: Катування та таємне утримання цивільних осіб під вартою практикується обома сторонами збройного конфлікту на сході України

Презентація спільної доповіді Amnesty International та Human Rights Watch

Київ, 21 липня 2016 року. Як представники української влади, так і проросійські сепаратисти на сході України незаконно, а подекуди секретно утримують цивільних осіб впродовж тривалого часу під вартою та піддають їх тортурам, про що повідомляють Amnesty International та Human Rights Watch у спільній доповіді.

Презентація доповіді відбудеться 21.07 об 11.00 (за Київським часом) в Українському кризовому медіа центрі (Європейська площа, Хрещатик 2)

Учасники:
Денис Кривошеев, заступник директора Amnesty International по Європі та Центральній Азії.
Оксана Покальчук, директорка Amnesty International в Україні
Таня Локшина, старша дослідниця Human Rights Watch по Європі та Центральній Азії
Рейчел Денбер, заступниця директора Human Rights Watch по Європі та Центральній Азії

Акредитація обов’язкова

Спікери доступні для інтерв’ю

Для інформаційних запитів та з питань організації інтерв’ю звертайтесь до Марії Гур’євої, спеціаліста з медіа та комунікації  Amnesty International в Україні
Моб: +38 067 328 10 38
E-mail: m.guryeva(at)amnesty.org.ua

Правоохоронні органи мають невідкладно і ефективно розслідувати численні напади на Марші за права жінок.
09.03.2018
Річна доповідь 2017: Україна
23.02.2018
Вимагаємо негайно відпустити та припинити переслідування Еміра – Усеїна Куку та інших членів т.з “Ялтинської шістки”
20.02.2018
Стартувала найбільша правозахисна кампанія Марафон написання листів: Пліч-о-пліч з відважними.
20.11.2017
Україна: Влада повинна припинити переслідування антикорупційних активістів і громадських організацій
07.11.2017