доповіді

(Київ) Прес-конференція Amnesty International. Презентація нової доповіді “Крим у пітьмі: придушення незгоди”

З моменту окупації і анексії Криму Росією, в лютому-березні 2014 року, члени кримськотатарської громади, а також ті, на півострові, хто висловлював проукраїнські погляди, були піддані переслідуванням і залякуванням. Будь-які прояви інакомислення жорстоко придушувались через кримінальні переслідування за звинуваченнями, пов’язаними з тероризмом та іншими злочинами.

Доповідь базується на польових дослідженнях, проведених в Криму наприкінці вересня 2016 року, а також на значній кількості інтерв’ю, здійснених за межами півострова.

Презентація доповіді відбудеться 15.12 об 11.00 (за Київським часом) в Українському кризовому медіа-центрі (Європейська площа, Хрещатик 2)

Учасники:

Денис Кривошеєв, заступник директора Amnesty International по Європі та Центральній Азії

Оксана Покальчук, директорка Amnesty International в Україні

Красімір Янков, дослідник Amnesty International по Молдові, Україні та Білорусі

Акредитація обов’язкова

Спікери доступні для інтерв’ю

Для акредитації та з питань організації інтерв’ю звертайтесь до Марії Гур’євої, спеціалістка з медіа та комунікації Amnesty International в Україні

Моб: +38 067 328 10 38

E-mail: m.guryeva@amnesty.org.ua

Крим: Різке погіршення ситуації з правами людини на території, закритій від міжнародного спостереження
17.03.2017