Cтартував освітній e-mail курс про Стамбульську конвенцію

Amnesty International  запустила е-mail розсилку з освітніми матеріалами, присвяченими Стамбульській конвенції (Конвенція Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу з цими явищами).

Для того, щоб отримувати матеріали міні-курсу необхідно заповнити анкету та приєднатись до розсилки. Щовівторка протягом 5 тижнів всі охочі будуть отримувати на поштову скриньку лист з матеріалами курсу та інтерактивні завдання.

Міні-курс дозволить у зручному форматі ознайомитись з ключовими питаннями.
Що таке Стамбульська конвенція? Навіщо Україні її ратифікація? Як виглядає психологічне насильство та чим воно небезпечне? Які специфічні ознаки насильства над жінками?

Підписатись на розсилку можна за посиланням: https://goo.gl/forms/lwVJY7ijpfWqpOLI3

Стамбульська конвенція (Конвенція Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу із цими явищами) – це ключовий міжнародний документ, що дозволить системно створювати умови для запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству. Україна стала підписанткою конвенції ще у 2011 році.