Долучитися

Безкоштовний email-курс “Міжнародний кримінальний суд: Q&A”

19 січня стартує безкоштовний email-курс “Міжнародний кримінальний суд: Q&A”

Цей курс покликаний дати відповіді на найбільш поширені запитання: що таке Міжнародний кримінальний суд (МКС), які злочини він розслідує і які переваги ратифікації Римського статуту в Україні (основоположного документу МКС).

Протягом 10 тижнів щочетверга ви отримуватимете на свою поштову скриньку якісну підбірку інфографіки та дізнаєтесь про:

• Міжнародне кримінальне судочинство;
  • Міжнародний кримінальний суд;
  • Злочин геноциду;
  • Злочини проти людяності;
  • Воєнні злочини;
  • Злочин агресії;
  • Ініціювання справи у Міжнародному кримінальному суді;
  • Переваги ратифікації Римського статуту;
  • Бар’єри щодо ратифікації Україною Римського статуту;
  • Загальну схему процедури розгляду Судом окремих справ.

Курс розрахований на юристів(ок), правозахисників(ць), журналістів(ок), студентів(ок), а також на тих, кому цікаво та важливо розумітися на питаннях міжнародного права. Наприкінці курсу ви зможете перевірити отримані знання, пройшовши тест.

Підписатися на email-курс

Ім’я

Прізвище

Стать

Місто/село, у якому ви проживаєте

Електронна адреса

Натискаючи цю кнопку, Ви надаєте свою згоду на регулярне отримання інформації про права людини від Amnesty International в Україні. Реєстрація є конфіденційною, особиста інформація захищена відповідно до Закону України «Про захист персональних даних». Вся вказана інформація необхідна винятково для внутрішнього користування Amnesty International в Україні і не буде передаватися третім особам ні за яких обставин.

Росія: Рішення Володимира Путіна відмовитися від ратифікації Римського статуту є ударом по міжнародному правосуддю
17.11.2016
Кот-д’Івуар: розгляд справи у Міжнародному кримінальному суді – остання надія жертв конфлікту
28.01.2016