Мультимедіа

ВІДЕО: Візьми участь в Марафоні написання листів 2015!
04.12.2015
Цьогорічний Марафон написання листів підтримали громадські активісти, журналісти, письменники. Зокрема, свої відео звернення на підтримку героїв Марафону записали: письменниця Ірена Карпа; журналістка Громадського ТВ, автор книги “Майдан Тахрір” Наталія Гуменюк; журналістка Громадського ТВ та громадський спостерігач у справі Олега Сенцова, Олександра Кольченка та Геннаді
М’янма – країна вигадок
01.12.2015
Країна золота насправді є країною вигадок. Не все так добре у М’янмі, як хоче нам показати її влада.
ІНФОГРАФІКА: Ставлення українців до катувань
26.06.2015
Українці в своїй більшості засуджують катування, не довіряють існуючій системі розслідування катувань та виступають за передачу відповідних слідчих повноважень від Генеральної прокуратури до незалежного Державного бюро розслідувань, йдеться у дослідженні громадської думки, опублікованому Amnesty International.
ВІДЕО: Річний звіт Amnesty International
25.02.2015
У річній доповіді Amnesty International надається всеосяжний огляд дотримання прав людини у 160 країнах за 2014 рік. Якщо світові лідери не діятимуть негайно, щоб протистояти новим формам конфліктів і вирішити інші проблеми, зазначені у звіті, перспектива для прав людини на прийдешній рік є похмурою.
ВІДЕО: Кровопролиття цивільного населення під час невибіркових обстрілів на сході України
03.02.2015
[Завантажити це відео] Дослідниця Amnesty International, яка знаходиться на сході України, зібрала жахливі докази загибелі цивільних осіб внаслідок дій обох сторін у кривавому конфлікті в Донецьку і Дебальцеве протягом останніх декількох днів. Докази були зібрані на місці подій відразу ж після обстрілів і включають інтерв’ю з очевидцями і постраждалими, які знаходяться в лікарні. Порушення включаю
ФОТО: Техногенна катастрофа у Бхопалі.
03.12.2014
Фотограф Рагу Рай побував на місці трагедії у Бхопалі у 1984 році та 30 років потому. Надішліть листа урядові Індії, щоб підтримати спільноту Бхопалу. Image courtesy Amnesty International © Raghu Rai / Magnum Photos
ФОТО: Публічна акція до річниці протестів на Банковій
01.12.2014