Матеріали

Річна доповідь Amnesty International 2015: Україна
24.02.2016
Глава держави: Петро Порошенко Глава уряду: Арсеній Яценюк На сході країни рік розпочався з напружених бойових дій між проросійськими сепаратистами та українськими силами, завершившись епізодичними перестрілками, що час від часу порушували ненадійний режим припинення вогню. Воєнні злочини, скоєні обома сторонами конфлікту, загалом залишалися безкарними. Невеликий прогрес спостерігався у розслідува
ВІДЕО: Річний звіт Amnesty International
25.02.2015
У річній доповіді Amnesty International надається всеосяжний огляд дотримання прав людини у 160 країнах за 2014 рік. Якщо світові лідери не діятимуть негайно, щоб протистояти новим формам конфліктів і вирішити інші проблеми, зазначені у звіті, перспектива для прав людини на прийдешній рік є похмурою.
ВІДЕО: Права ЛГБТ = Права людини
15.10.2014
Лесбійки, геї, бісексуали та трансґендерні люди мають такі ж права, як і всі інші — право на самовираження, право на мирні збори і об’єднання та право на любов і повагу.
ЛГБТ
04.09.2014
Незважаючи на всі успіхи останніх десятиліть, лесбійки, геї, бісексуали і трансгендери (ЛГБТ) як і раніше стикаються з дискримінацією повсій Європі як на рівні законодавства, так і на практиці.
Що таке дискримінація?
22.08.2014
Дискримінація — це порушення прав людини, заборонене цілою низкою обов’язкових для виконання документів в області прав людини. Термін «дискримінація» має точне визначення і стале значення в міжнародному праві.
ЛГБТ
22.08.2014
більше матеріалів
1 хв