Матеріали

Річна доповідь Amnesty International 2015: Україна
24.02.2016
Глава держави: Петро Порошенко Глава уряду: Арсеній Яценюк На сході країни рік розпочався з напружених бойових дій між проросійськими сепаратистами та українськими силами, завершившись епізодичними перестрілками, що час від часу порушували ненадійний режим припинення вогню. Воєнні злочини, скоєні обома сторонами конфлікту, загалом залишалися безкарними. Невеликий прогрес спостерігався у розслідува
ВІДЕО: Річний звіт Amnesty International
25.02.2015
У річній доповіді Amnesty International надається всеосяжний огляд дотримання прав людини у 160 країнах за 2014 рік. Якщо світові лідери не діятимуть негайно, щоб протистояти новим формам конфліктів і вирішити інші проблеми, зазначені у звіті, перспектива для прав людини на прийдешній рік є похмурою.
НАРУШЕНИЕ ПРАВА НА СВОБОДНОЕ ВЫРАЖЕНИЕ МНЕНИЯ, СВОБОДУ ОБЪЕДИНЕНИЙ И СОБРАНИЙ В РОССИИ
10.10.2014
Для критиков власти в России возможность пользоваться правом на свободное выражение мнения, свободу объединений и собраний давно стала лишь частичной и нередко сопряжена с риском, говорится в опубликованном 2 октября брифинге Amnesty International. Неуклонное наступление на реализацию этих прав с момента вступления в должность президента Владимира Путина в конце 90-х годов значительно ужесточилось
ВІДЕО: А Ви будете мовчати?
08.10.2014
В’язні совісті, правозахисники, музиканти, актори, режисери та активісти Amnesty International з багатьох країн світу читають вірш Олександра Галіча «Старательский вальсок».
більше матеріалів