Долучитися

Cтажування/Волонтерство

Використайте свої знання та навички у боротьбі за дотримання прав людини. А також отримайте цінний досвід роботи у міжнародній правозіхисній організації.

Люди, які проходять стажування чи допомагають на волонтерських засадах офісу Amnesty International, є частиною команди і  відіграють важливу роль у нашій діяльності.

Стажування

Офіс Amnesty International в Україні пропонує кілька можливих напрямків для проходження стажування. Для отримання актуальної інформації з-приводу відкритих позицій, будь ласка, слідкуйте за новинами на сайті та на сторінках Amnesty International у соціальних мережах.

Волонтерство

Волонтери залучаються офісом для роботи над конкретними. Усі очікування сторін та графік волонтерства прописуються у договорі.

Волонтерство є безоплатною активністю та не є підставою для майбутнього працевлаштування в організації. Волонтер/волонтерка забезпечуються робочим місцем та належними умовами праці. По закінченню волонтерства особа може отримати рекомендаційний лист та, за потребою, усні рекомндації від Amnesty International в Україні.

Ми пропонуємо рівні умови кандидатам/кам з різним походженням, соціальним станом, расою, національністю, сексуальною орієнтацію, віросповіданням тощо, та пропагуємо і заохочуємо розмаїття. Приєднуйтеся!

Відгуки про стажування

Максим Філіпенко, стажер з роботи із соціальними медіа, Червень — Грудень 2014 року

«Стажування в Amnesty International було моєю давньою мрією і рішення податись туди було аж ніяк не випадковим. Я багато знав про діяльність Amnesty, завжди слідкував за їх новинами, підписував та поширював їх петиції онлайн. Попри те, що я знав куди я подаюсь, після 7 неймовірних місяців у цій організації я отримав досвід, про який навіть не сподівався: як SMM-менеджер, як волонтер, як працівник офісу… Продовження».

1 хв
та регулярно отримуйте інформацію про права людиини в Україні та світі
2 сек
E-mail розсилка про міжнародне правосуддя та Міжнародний кримінальний суд. Ви будете отримувати листи не частіше 1 разу на 2 тижні.