Долучитися

Стати прихильником/прихильницею

Один підпис може врятувати людське життя, один лист може подарувати комусь надію, один голос може бути почутий на іншому кінці світу. У 1961 році це зрозумів Пітер Бененсон і заснував Amnesty International, сьогодні його справу продовжують мільйони звичайнісіньких людей з усього світу, серед яких можете бути і ви. Приєднуйтеся до нас, адже разом ми маємо силу!

Щоб стати нашим прихильником/прихильницею достатньо заповнити анкету, що розміщена нижче.

Як прихильник/прихильниця Amnesty International в Україні Ви матимете можливість допомагати тим, чиї права були порушені і сприяти позитивним змінам ситуації з правами людини в Україні та світі.

Прихильники/прихильниці Amnesty International в Україні можуть

• долучатися до онлайн та офлайн акцій руху;
  • першими отримувати новини про діяльність Amnesty International та розвиток руху в Україні;
  • брати участь у локальних та міжнародних кампаніях;
  • ініціювати чи пропонувати організацію додаткових акцій у рамках діяльності Amnesty International в Україні (акції потрібно попередньо погоджувати з працівниками офісу Amnesty International в Україні).

Статус прихильника/прихильниці не дає повноважень виступати від імені Amnesty International, а також самостійно виготовляти посвідчення чи членські квитки.

Прихильники/прихильниці можуть у будь-який момент призупинити свою участь у діяльності АІ в Україні, повідомивши про це у письмовій формі.

Будь-які членські внески відсутні.

Стати прихильником/цею

Ім’я

Прізвище

Дата народження
mm-dd yyyy

Стать

Електронна адреса

Номер телефону

Місто/село
(вкажіть місто/ село, у якому ви проживаєте)

Вулиця, Номер квартири

Індекс

Звідки Ви дізналися про Amnesty International в Україні?

Рід занять:

Натискаючи цю кнопку, Ви надаєте свою згоду на регулярне отримання інформації про права людини від Amnesty International в Україні. Реєстрація є конфіденційною, й особиста інформація захищена відповідно до Закону України «Про захист персональних даних». Вся вказана інформація необхідна виключно для внутрішнього користування Amnesty International в Україні і не буде передаватися третім особам ні за яких обставин.

.

1 хв
та регулярно отримуйте інформацію про права людиини в Україні та світі
2 сек
E-mail розсилка про міжнародне правосуддя та Міжнародний кримінальний суд. Ви будете отримувати листи не частіше 1 разу на 2 тижні.