Долучитися

Стати прихильником/прихильницею

Один підпис може врятувати людське життя, один лист може подарувати комусь надію, один голос може бути почутий на іншому кінці світу. У 1961 році це зрозумів Пітер Бененсон і заснував Amnesty International, сьогодні його справу продовжують мільйони звичайнісіньких людей з усього світу, серед яких можете бути і ви. Приєднуйтеся до нас, адже разом ми маємо силу!

Щоб стати нашим прихильником/прихильницею достатньо заповнити анкету, що розміщена нижче.

Як прихильник/прихильниця Amnesty International в Україні Ви матимете можливість допомагати тим, чиї права були порушені і сприяти позитивним змінам ситуації з правами людини в Україні та світі.

Прихильники/прихильниці Amnesty International в Україні можуть

• долучатися до онлайн та офлайн акцій руху;
  • першими отримувати новини про діяльність Amnesty International та розвиток руху в Україні;
  • брати участь у локальних та міжнародних кампаніях;
  • ініціювати чи пропонувати організацію додаткових акцій у рамках діяльності Amnesty International в Україні (акції потрібно попередньо погоджувати з працівниками офісу Amnesty International в Україні).

Статус прихильника/прихильниці не дає повноважень виступати від імені Amnesty International, а також самостійно виготовляти посвідчення чи членські квитки.

Прихильники/прихильниці можуть у будь-який момент призупинити свою участь у діяльності АІ в Україні, повідомивши про це у письмовій формі.

Будь-які членські внески відсутні.

Стати прихильником/цею

Ім’я

Прізвище

Дата народження
mm-dd yyyy

Стать

Електронна адреса

Номер телефону

Місто/село
(вкажіть місто/ село, у якому ви проживаєте)

Вулиця, Номер квартири

Індекс

Звідки Ви дізналися про Amnesty International в Україні?

Рід занять:

Натискаючи цю кнопку, я даю згоду на обробку моїх даних Amnesty International. Згода на обробку даних передбачає згоду на комунікацію з Вами та отримання інформації про права людини від Amnesty International в Україні. Ваша згода необхідна нам, щоб мати можливість зберігати Ваші дані та комунікувати з Вами. Ви також можете відкликати свою згоду на комунікацію у будь-який момент, написавши нам відповідний запит на електронну адресу l.kharchenko@amnesty.org.ua. Ми гарантуємо, що Ваші дані не будуть передані у будь-якій формі третім особам, за винятком випадків, передбачених законодавством України та політикою конфіденційності Amnesty International.

.