Долучитися

Приєднатися до Мережі акцій термінової допомоги

Написання звичайного чи електронного листа чи підписання петиції сьогодні може врятувати чиєсь життя завтра. Долучайтеся до Мережі, щоб оперативно допомагати тим, хто потрапив у біду.

Ставши учасником Мережі акцій термінової допомоги, ви будете регулярно отримувати інформацію щодо акцій термінової допомоги AmnestyInternational (UrgentActions), які вимагають оперативного реагуванняякомога більшої кількості людейта оголошуються задля негайної допомоги жертвам порушень прав людини (часто щодо них застосовуються тортури чи інші форми жорстокого поводження; потребують медичної допомоги; їм загрожує виконання смертного вироку та ін.).

Вплив здійснюється шляхом тиску безпосередньо на відповідальних осіб та органи влади через написання листів–звернень сотнями тисяч небайдужих людей з усього світу із закликами припинити або запобігти порушенням прав людини та посприяти дотриманню правосуддя.

Роботу акції термінової допомоги координуватиме Юлія Донцова, до якої ви можете звернутися з запитаннями, пропозиціями чи зауваженнями стосовно роботи мережі. Будь ласка, звертайтесь до неї за адресою: info@amnesty.org.ua

Дізнатися більше про Акції термінової допомоги

Приєднатися до Мережі акцій термінової допомоги

Ім’я
Прізвище
Електронна адреса
Місто/село
(вкажіть місто/ село, у якому ви проживаєте)

Натискаючи цю кнопку, Ви надаєте свою згоду на регулярне отримання інформації про права людини від Amnesty International в Україні. Реєстрація є конфіденційною, й особиста інформація захищена відповідно до Закону України «Про захист персональних даних». Вся вказана інформація необхідна виключно для внутрішнього користування Amnesty International в Україні і не буде передаватися третім особам ні за яких обставин.

.

1 хв
та регулярно отримуйте інформацію про права людиини в Україні та світі
2 сек
E-mail розсилка про міжнародне правосуддя та Міжнародний кримінальний суд. Ви будете отримувати листи не частіше 1 разу на 2 тижні.