Долучитися

Міжнародне правосуддя: Підписатися на email-курс

19 січня стартує безкоштовний email-курс “Міжнародний кримінальний суд: Q&A”

Цей курс покликаний дати відповіді на найбільш поширені запитання: що таке Міжнародний кримінальний суд (МКС), які злочини він розслідує і які переваги ратифікації Римського статуту в Україні (основоположного документу МКС).

Підписатися на email-курс

Ім’я

Прізвище

Стать

Місто/село, у якому ви проживаєте

Електронна адреса

Натискаючи цю кнопку, Ви надаєте свою згоду на регулярне отримання інформації про права людини від Amnesty International в Україні. Реєстрація є конфіденційною, особиста інформація захищена відповідно до Закону України «Про захист персональних даних». Вся вказана інформація необхідна винятково для внутрішнього користування Amnesty International в Україні і не буде передаватися третім особам ні за яких обставин.

Безкоштовний email-курс “Міжнародний кримінальний суд: Q&A”
17.01.2017
Росія: Рішення Володимира Путіна відмовитися від ратифікації Римського статуту є ударом по міжнародному правосуддю
17.11.2016
Кот-д’Івуар: розгляд справи у Міжнародному кримінальному суді — остання надія жертв конфлікту
28.01.2016
БЛОГ: Чому Україна не програє, а тільки виграє від ратифікації Римського Статуту Міжнародного кримінального суду
14.09.2015
Сребрениця: Відсутність правосуддя та правди для жертв геноциду та їх родин
13.07.2015
1 хв
та регулярно отримуйте інформацію про права людиини в Україні та світі
2 сек
E-mail розсилка про міжнародне правосуддя та Міжнародний кримінальний суд. Ви будете отримувати листи не частіше 1 разу на 2 тижні.