Долучитися

Стати активістом/активісткою

Розвивай та реалізовуй свої навички разом з нами! Долучайся до правозахисного активізму в Amnesty International в Україні.

Активісти і активістки Amnesty International організовують та беруть активну участь у різних правозахисних заходах та публічних акціях. Вони поширюють інформацію про права людини та міжнародний правозахисний рух Amnesty International серед різних груп населення, залучаючи їх до правозахисної діяльності.

Під час правозахисних акцій і заходів вони привертають увагу ЗМІ і громадськості до конкретних випадків порушень прав людини та проблем, що існують у сфері захисту прав людини.

Image may contain: 6 people, people smiling     Image may contain: 3 people, sky and outdoor

Цікаві події, кінопокази, лекції, акції, конференції, співпраця з іншими організаціями – це приклади тих видів діяльності, до яких залучені наші активісти/ки. Наразі така група активно функціонує лише в Києві, але ми в процесі створення груп активістів  в інших містах України.

Щоб долучитися до команди активістів і активісток Amnesty International, будь ласка, заповніть анкету, що розміщена нижче:

Стати активістом

Ім’я

Прізвище

Дата народження
mm-dd yyyy
Стать

Електронна адреса

Номер телефону (за бажанням)

Місто/село
(вкажіть місто/ село, у якому ви проживаєте)

Рід занять:

Звідки Ви дізналися про Amnesty International в Україні?

Чому ви хочете стати активістом/активісткою Amnesty International в Україні?

Натискаючи цю кнопку, Ви надаєте свою згоду на регулярне отримання інформації про права людини від Amnesty International в Україні. Реєстрація є конфіденційною, й особиста інформація захищена відповідно до Закону України «Про захист персональних даних». Вся вказана інформація необхідна виключно для внутрішнього користування Amnesty International в Україні і не буде передаватися третім особам ні за яких обставин.